KARVIAN SEURAKUNTA

> Seurakunta Facebookissa
> Yhteystiedot

Lähetystyö

Lähetystyö on osallisuutta Jumalan omaan työhön maailmassa niiden keskuudessa, jotka eivät ole kuulleet evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta, syntien sovittajasta ja kuoleman voittajasta.

Karvian seurakunta toteuttaa tätä Vapahtajan antamaa tehtävää omassa keskuudessaan luomalla edellytyksiä sekä lähtemiselle että lähettämiselle. Seurakunta rukoilee ja varustaa hengellisillä, henkisillä ja taloudellisilla voimavaroilla lähteviä.

Karvian seurakunnan nimikkolähetit 2015

Suomen Evankelisluterilaisesta Kansanlähetyksestä perhe Lähi-idässä.

Lea Lukka

Karvian seurakunnan nimikkolähettinä toimii edelleen Lea Lukka. Hän on Evankelis-luterilaisen Lähetysyhdistys KYLVÄJÄN lähetti. Hänet siunattiin loppuvuodesta 2011 kuudennelle työkaudelle Japaniin. Hän kirjoittaa: Takanani on viisi neljän vuoden työkautta Japanissa. Muistoja näiltä vuosilta on monia. Nyt on aika jättää ne taakseen. Jeesuksen ansiosta saan jättää jokaisen niistä unohduksiin kiitollisin mielin. Edessäpäin on uutta, mutta myös vanhaa. Lea aloitti uuden työkauden Tottorissa jossa oli yhden neljän vuoden työkauden 20 vuotta sitten.

Kiitollisena siitä, ettei hänen tarvitse lähteä yksin, vaan turvautuen Jeesuksen esirukouksiin ja myös me täällä lähettäjäseurakunnassa saamme rukouksin muistaa. Hänen toivotaan aloittavan opiskelijoita tavoittavaa työtä Tottorissa. Hän kirjoittaa: Monenlaiset katastrofit vuonna 2011 ovat järkyttäneet japanilaisia sydänjuuriaan myöten. Missä lienevät nuorten sydämet? Lea Lukka toivoo, että saisi olla kylvämässä edes muutaman opiskelijan sydämeen sitä toivoa ja turvallisuutta, jota vain evankeliumi Jeesuksen rakkaudesta voi synnyttää.

yhteisvastuu

liity kirkkoon