KARVIAN SEURAKUNTA

> Seurakunta Facebookissa
> Yhteystiedot

Nuorisotyö

Nuorisotyön tarkoituksena on tukea nuoren elämää ja kristillistä kasvatusta. Karvian seurakunnan nuorisotyön vakiintuneita ryhmiä ovat isoskoulutus, nuortenillat ja varhaisnuortenkerho sekä yhteistyö koulujen kanssa. Nuorilla on mahdollisuus keskustella luottamuksellisesti mieltään askarruttavista asioista työntekijän (pappi/diakonissa) kanssa.

Varhaisnuorisotyössä kerhotoimintaa vetävät lastenohjaajat. Muutaman kerran vuodessa on erilaisia muita tapahtumia niin Karviassa kuin retkikohteina.

Rippikoulun tavoitteena on auttaa nuorta vahvistumaan uskossaan kolmiyhteiseen Jumalaan ja hän saisi kasvaa lähimmäisen rakkauteen, saisi rohkeutta tehdä elämässään oikeita valintoja, elää rukouksessa ja seurakuntayhteydessä.

Nuorilla on mahdollisuus toimia seurakuntayhteydessä myös omatoimisesti. Kirkkoherra ja kanttori lupaa kulkea rinnalla ja mahdollistaa toimintaa, joka nousee nuorten omasta aloitteesta ja halusta. Tervetuloa mukaan seurakuntanuoriin!

yhteisvastuu

liity kirkkoon