KARVIAN SEURAKUNTA

> Seurakunta Facebookissa
> Yhteystiedot

Uniwaje

Uniwaje on Karvian seurakunnassa toimiva, kuuden kanttorinsa johdolla musisoivan nuoren muodostama, hengellistä rytmimusiikkia soittava yhtye.

Uniwaje soittaa mm. Pekka Simojoen, Lasse Heikkilän ja Juhani Yli-Antolan säveltämiä lauluja. Yhtyeen musiikkia voi kuvailla iloiseksi ja sanoituksia sisältörikkaiksi.

Soittimina on mm. koskettimet, kitara, viulu, basso, rummut, 2 x lied-laulu ja stemmalaulu sekä erilaisia kilkuttimia.

Yhtye esiintyy pääasiassa oman seurakunnan alueella. Tilauksesta on keikkailtu myös naapurikunnissa aina Poria myöten.

Yhtyeeltä on ilmestynyt kesäkuussa 2013 CD-albumi nimeltää "Armon aamu". Levyllä on 45 minuuttia musiikkia ja sitä voi ostaa 15 e/kpl Karvian seurakunnan kansliasta.

Uniwajeen keikkakalenteri

Levymyyntiä esiintymisten yhteydessä.

uniwaje laiturilla puniwaje puistossa p

yhteisvastuu