KARVIAN SEURAKUNTA
39930 Karvia

Puh. (02) 4141 400
karvian.seurakunta(o)evl.fi

Avoinna ma ja to klo 9.00 - 12.30.

> Seurakunta Facebookissa
> Yhteystiedot

Tilaa virkatodistus/sukuselvitys

Kirkonkirjojen tietojen luovuttamisesta perittävä maksu muuttuu

Uudet maksut tulevat voimaan 1.5.2017.

Maksut koskevat erilaisia todistuksia. Osa todistuksista on maksuttomia. Maksuttomia todistuksia ovat henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttamiseksi kirkon yhteisestä jäsentietojärjestelmästä tulostetut seurakunnan jäsenen yksittäisiä tietoja koskevat todistukset (ns. elää-todistus).

Kirkon yhteisestä jäsentietojärjestelmästä tulostetusta muusta kuin elää-todistuksesta peritään 9 euroa. Manuaalisesti laaditusta virkatodistuksesta peritään 9 euroa tai 30 euroa laadintaan käytettävän työmäärän mukaan. Todistus laaditaan manuaalisesti silloin, kun siihen on haettu tietoa muusta rekisteristä kuin kirkon yhteisestä jäsentietojärjestelmästä.

Sukututkimusta varten laadittava todistus maksaa 30 euroa; jos laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksuna jokaiselta alkavalta 30 minuutin jaksolta 15 euroa. Maksullisen todistuksen lähettämisestä postitse peritään lisäksi toimitusmaksua 5,50 euroa, joka sisältää laskutuksen ja postituksen.

Mikäli samaan perunkirjoitukseen, lainhuudatukseen, kiinteistökauppaan yms. liittyvät todistukset tilataan samalla kertaa ja kyse on etenevistä tai takenevista sukupolvista tai sisaruksista perintökaaren mukaisesti, veloitetaan todistusmaksu vain kertaalleen. Maksukehotuksesta peritään 5 euroa. Kirkkoherranviraston hallussa olevan sukuselvitystoisteen kopiosta peritään 9 euroa sivulta.

Todistuksen lähettäminen sähköpostin kautta ei ole sallittua tietoturvasyistä.

* merkityt kentät ovat pakollisia

Muuttotiedot

Muut tiedot